Vores hus
Omgivelser
Beliggenhed
Billeder
Info
Reserve

translate

Los Nuguerals hus med naturlig swimmingpool i Perarrúa i de spanske Pyrenæer

Dette er vores hus 'Los Nuguerals «i Perarrúa i de spanske Pyrenæer. Den er velegnet til et ophold på alle årstider, for dalen, hvor Los Nuguerals er en fantastisk mikroklima. Los Nuguerals har alt for en rolig eller en aktiv ophold. I vores hus kan du svømme i vores naturlige pool. Du kan også direkte nærliggende fantastisk vandreture, cykling (der til leje).

Venlige velkommen, Jørn Pedersen og Mia Duijvestein..



Vores hus
Los Nuguerals er velegnet til et ophold på 2 til 12 personer. Der er 2 soveværelser med dobbeltsenge, 2 soveværelser med en 140cm seng, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og 1 soveværelse med køjesenge. Der er to toiletter, to brusere og to håndvaske. Den stue, spisestue og køkken er beliggende i et meget stort værelse med en hyggelig pejs. Der er gulvvarme i hele huset. Huset har WiFi. Der er fjernsyn Køkkenet har en 6-brænder gas komfur, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine og alle de nødvendige redskaber til en husstand. Der er en vaskemaskine. Håndklæder og sengetøj stilles til rådighed. Huset er ingen rygning.


Vores terrasse med naturlig pool
I Los Nuguerals er en stor overdækket terrasse mod syd med borde og stole. Der er liggestole til solbadning. To terrasser bærende er vores private naturlig swimmingpool (afsluttet sommeren 2015). Dimensionerne er 12 x 4,5 meter og 1,60 meter dyb. Den naturlige pool er leveret af vand fra floden. Så du kan bade i vand uden klor.









Los Nuguerals hus med naturlig swimmingpool i Perarrúa i de spanske Pyrenæer