het huis
ligging
omgeving
activiteiten
foto's
reserveren
contact

Activiteiten
Van wandelen tot fronton spelen. Bij Los Nuguerals zijn allerlei activiteiten mogelijk: zoals een mountainbiketocht op de onverharde wegen en paden in het achterland. Of zwemmen, wandelen, fietsen, kletteren, klimmen, paardrijden, kanovaren, tennissen, fronton (lijkt op squash, maar dan in de buitenlucht) spelen, golfen, canyoning, fotograferen, vlinders en fossielen zoeken, kleine vogels en roofvogels bekijken, parapenten, autotochten maken, kerken en kloosters bezoeken, vissen en nog veel meer.
Vanuit het huis heb je zeker 250km aan offroad tracks om te fietsen en daarnaast 50km aal single tracks.

In de buurt ligt ook het prachtige stadje Ainsa. Daar zijn single tracks waar de enduro wereldkampioenschappen gehouden worden.


Hooggebergte
De hoogste top van de Pyreneeën, Aneto ca. 3550 meter, ligt aan de grens van Frankrijk. Daar, in "Alto Aragon", begint op 50 km afstand het dal waarin ons huis staat. Het is 's zomers een magnifiek wandelgebied; zowel voor kinderen als voor de derde leeftijd, zoals de Spanjaarden zeggen.
Bergbeklimmers en alpinisten komen hier ook aan hun trekken. In de winter kan geskied worden, zowel alpine als langlaufen.
wandel ver sneeuw